Sentetik futbol sahamızın inşaatı başlıyor.

Sentetik futbol sahamızın inşaatı başlıyor.

Bu içerik 26 Ocak 2023 15:08 tarihinde eklendi ve 2012 kez gösterildi.

Sentetik futbol sahamızın inşaatı başlıyor.

 

  Belediye Başkanımız Hüseyin KASAP'ın uzun süredir olması için büyük uğraşlar verdiği sentetik yüzeyli futbol sahamızın inşaat çalışmaları başlıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılacak olan futbol sahası işi kapsamında; beldemizde nizami sentetik çim yüzeyli ve aydınlatmalı futbol sahası, 500 kişilik portatif tribün ve 4’lü tip soyunma odası yapılacak.

 

  Söz konusu işin ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilmişti. Bugün ihaleyi alan yüklenici firma yetkililerine, Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Sorumlusu Çetin OKUMUŞ ve Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İnşaat Mühendisi Fırat Zafer GÜLTEKİN tarafından yer teslimi gerçekleştirildi. Yüklenici firma yetkilileri saha çalışmalarına 10 gün içinde başlamayı planladıklarını belirtti.

 

  Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Hüseyin KASAP; “Uzun süredir uğraş verdiğimiz bir proje daha, Allah’ın izniyle ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tensipleriyle gerçeğe dönüşüyor. Beldemize nizami sentetik çim yüzeyli ve aydınlatmalı futbol sahası, 500 kişilik portatif tribün ve 4’lü tip soyunma odası yapılıyor. Bugün yüklenici firma yetkilileri ile futbol sahamızın yapılacağı mevcut yeri yerinde inceledik. Bir terslik olmazsa 10 gün içinde çalışmalara başlayacaklarını belirttiler. Yapılacak olan futbol sahasının beldemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Ben başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’ na, Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Sayın Selahattin MİNSOLMAZ’ a, Kırklareli Valimiz Sayın Birol EKİCİ’ ye, Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın Bünyamin BOZGEYİK’ e ve Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Emrah Yüksel BABUŞÇU’ ya, beldem adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

üsküp üsküp+belediyesi üsküp+belediye+başkanlığı üsküp+haberleri üsküp+neresi üsküp+hava+durumu üsküp+turu

Son Haberler