Beldemizde “Hayalimdeki Cami” isimli resim yarışması düzenlendi…

Beldemizde “Hayalimdeki Cami” isimli resim yarışması düzenlendi…

Bu içerik 23 Ekim 2021 13:54 tarihinde eklendi ve 3954 kez gösterildi.

Beldemizde “Hayalimdeki Cami” isimli resim yarışması düzenlendi…

 

  Beldemizdeki cami imamlarımız tarafından “Hayalimdeki Cami” isimli resim yarışması düzenlendi. Çizilen tüm resimler 18 Ekim Pazartesi günü ile 22 Ekim Cuma günleri arasında belediyemiz Kültür Evi binasında vatandaşlarımızın ziyaretine açıldı. Çok sayıda vatandaşımız resim sergisine ziyaret ederken, gençlerimizin resimlerde verdikleri mesajları büyük bir memnuniyetle karşıladılar.

 

  Yarışmada gençlerimizin hayalinde kurdukları cami anlayışını resimlere aktarılması istendi. Ortaya çıkan resimlerde gençlerimiz camileri; sevgi, saygı, hoşgörü, yardımlaşma, samimiyet ve girişinde alkol ve uyuşturucu gibi tüm kötülüklerin bırakıldığı huzur doldu bir mekan olarak gördüğü anlaşılıyor.

 

  Sergilenen resimleri tek tek inceleyen Belediye Başkanımız Hüseyin KASAP yaptığı açıklamada; “Gençlerimizin zihnindeki camileri görmemize imkan sağlayan bu resim sergisi ziyaret etmekten ve camilerimizin gençlerimizin içinde çok özel bir yeri olduğunu görmekten büyük bir mutluluk duydum. Bu anlamlı sergi ve yarışmanın gerçekleşmesinde büyük emekleri olan cami imamlarımıza ve Resim Öğretmeni Ayşe PANKO kardeşimi tebrik ediyor ve emekli bir din görevlisi olarak teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Haberin Fotoğraf Galerisi

üsküp üsküp+belediyesi üsküp+belediye+başkanlığı üsküp+haberleri üsküp+neresi üsküp+hava+durumu üsküp+turu

Son Haberler