Milli Takımımızın çeyrek finale yükseldiği maç beldemizde kurulan dev ekranda izlendi.

Bu içerik 03 Temmuz 2024 13:36 tarihinde eklendi ve 382 kez gösterildi.

A Milli Futbol Takımızın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 maçında Avusturya’ yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldiği maç, beldemiz kapalı dere üzerinde kurulan dev ekranda büyük coşku ve heyecanla izlendi. Büyük heyecana sahne olan maçı, Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Vecdi GÜNGOĞDU, Belediye Başkanımız Halil ÇALLI, meclis üyelerimiz, vatandaşlarımız ve civar köylerden gelen misafirlerimiz tek yürek olarak izledi. Büyük bir zafer elde ettiğimiz maç sonrasında çarşı meydanında havai fişekler patlatılarak büyük sevinç yaşandı.

Belediye Başkanımız Halil ÇALLI maç sorasında, 06 Temmuz Cumartesi günü oynanacak olan Hollanda maçında da beldemizde dev ekran kurulacağının müjdesini verdi.

Haberin Fotoğraf Galerisi

Avusturya-Türkiye Maçı (Dev Ekran)
üsküp üsküp+belediyesi üsküp+belediye+başkanlığı üsküp+haberleri üsküp+neresi üsküp+hava+durumu üsküp+turu