Beldemizde Yazar Ersin BİLGE tarafından, söyleşi ve imza programı gerçekleştirildi…

Beldemizde Yazar Ersin BİLGE tarafından, söyleşi ve imza programı gerçekleştirildi…

19 Mayıs 2024 18:04

  Türkiye’nin ‘Eşekli Dostoyevski’si olarak bilinen ve çocukluk hayalini gerçekleştirmek için eşek ile köyleri dolaşarak, çocuklara kitap ve kırtasiye malzemesi dağıtan Yazar Ersin BİLGE, 19 Mayıs 2024 Pazar günü beldemizde söyleşi ve imza programı düzenledi. Belediyemiz ile Kırklareli Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ortaklığından düzenlenen etkinliğin söyleşi ve imza bölümü belediyemiz Kültür Evi binasında gerçekleştirildi. Ardından beldemiz Çarşı Meydanında bulunan kapalı dere üzerindeki alana, heybesi kitaplarla dolu eşeğiyle gelen Ersin BİLGE burada kendisini bekleyen çocuklara kitap hediye etti. Etkinlikte çocuklara pamuk şekerleri ve balonlar dağıtıldı.

  Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kırklareli Şubesi Başkanı Birsen MERİÇ; katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirirken verdiği destekten ötürü Belediye Başkanımız Halil ÇALLI’ ya teşekkürlerini sundu.

  Yazar Ersin BİLGE de; beldemizde unutamayacağı bir gün yaşadığını, aldığı plaketi evinde hep saklayacağını belirtirken, programda emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

  Belediye Başkanımız Halil ÇALLI ise; böyle bir programı Üsküp’ te gerçekleştirdikleri için çok mutlu olduğunu dile getirip, destek ve katılımlarından dolayı Yazar Ersin BİLGE’ ye, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kırklareli Şubesi Başkanı Birsen MERİÇ’ e ve tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu.

üsküp
üsküp+belediyesi
üsküp+belediye+başkanlığı
üsküp+haberleri
üsküp+neresi
üsküp+hava+durumu
üsküp+turu