Üsküp Belediye Meclisi Toplantısı Yapıldı.

Belediye Başkanı Erdoğan KIYICI başkanlığında toplanan meclis; kâtip üyeliğe 2 asil 2 yedek, meclis birinci ve ikinci başkan seçimi ve Belediye encümenini seçti. Yapılan seçimlerde Kenan BASIN ve Mehmet KALÇO asil kâtip üyeliğine, İbrahim SARI ve Ekrem AKSU yedek kâtip üyeliğine; Ekrem AKSU meclis birinci vekilliğine, Kenan BASIN meclis ikinci başkan vekilliğine; İbrahim SARI ve Metin SAVAN encümen üyeliğine seçildi. Ardından 2010 yılı faaliyet raporunun görüşülmesine geçildi. Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliği’nin 9’uncu maddesine istinaden, belediye ve meclis başkanı Erdoğan KIYICI oturumu yönetmek üzere yerini meclis birinci vekili Ekrem AKSU’ya bıraktı. Okunan 2010 yılına ait faaliyet raporu meclis üyelerinin oyuna sunuldu. Yapılan oylamada 2010 yılı faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi.

Haberin Ek Görselleri

Üsküp Belediye Meclisi Toplantısı Yapıldı.