Huzur ve Umut Beldesi Üsküp...
Ölçü ve Tartı Aletlerinin Periyodik Muayene ve Damga Tarihleri

2022 yılında damgalı olup, 2024 yılında damga ve muayeneye tabi ölçü ve tartı aletlerinin muayene ve damgalama işlemleri, Kırklareli Belediye Başkanlığı Grup Merkezi Ölçüler ve Ayar Memuru tarafından 16 Temmuz 2024 ile 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında belediyemiz Zabıta Komiserliği bürosunda yapılacaktır.

Grup Merkezi Ölçü ve Ayar Memurluğunca muayene ve damga yapılacak ölçü ve tartı aletleri aşağıda belirtilmiştir;

1) Açık ve kapalı Pazar yerlerinde pazarcılar tarafından kullanılan ve tartım kapasitesi 2000 kg altında olan 3. ve 4. sınıf otomatik olmayan elektronik tartı aletleri

2) Yay ve elektronik tertibatı bulunmayan, tartım kapasitesi 2000 kg ve altında olan mekanik tartı aletleri (Masa terazileri, asma teraziler, tek kollu kantarlar ve ibreli teraziler)

Yukarıda belirtilen bu müddet zarfında 2024 yılı damga ve muayeneye tabi ölçü ve tartı aletlerinin temiz bir vaziyette Belediyemize getirilmesi ilan olunur.