Yeni Belediye Meclis Üyemiz Mehmet BAYRAMALİOĞULLARI oldu.

Mehmet MAYRAMALİOĞULLARI, 29 Mart 2009 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Yerel Seçimleri sonucunda Adalet ve Kalkınma Partisi birinci sıra yedek meclis üyesi olmuştu. Gündoğdu Mahallesinde ikamet eden yeni meclis üyemiz 1964 yılında, Ayşe ve Osman çiftinin oğlu olarak Üsküp’te dünyaya geldi. 2 erkek çocuk babası olan BAYRAMALİOĞULLARI, inşaat sektöründe çalışıyor. Yeni görevi ile ilgili konuştuğumuz yeni meclis üyemiz; “ Her şeyden önce Fahri abimizi kaybettiğimiz için hala derin üzüntü içerisindeyim.

Kendisi meclis üyesi olarak her zaman Üsküp için faydalı olmaya çalıştı ve bunu başardı. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Bu üzücü olaydan sonra onun bıraktığı görevi devralmak bize düştü. 2009’daki yerel seçimlerde birinci sıra yedek meclis üyesi olmuştum. Bu sebeple Belediyemizin 20 Temmuz’da tebliğ ettiği yazıyla meclis üyeliği görevine başlamış bulunmaktayım. Meclis üyesi olarak Beldemize faydalı olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım.” şeklinde konuştu.

Yeni meclis üyemize, bu görevinde başarılar diliyoruz.